Ratsastus aloittelijoille

Vaikka ratsastus on kulttuuriperinne, se on silti kokemus, josta ihmiset, jotka eivät ole koskaan olleet hevosen selässä, voivat nauttia. Paras tapa oppia ratsastamaan on ottaa oppitunteja.

Noin puolet maailman ratsastuskouluista ei opeta ihmisiä ratsastamaan kunnolla. Tämä estää heidän edistymistään ja rajoittaa aikaa, jonka he viettävät hevosillaan.

Hyvä uutinen on, että ratsastajien taitojen parantaminen ei ole koskaan ollut helpompaa digitaalisen tekniikan sekä nykyaikaisten hevosharjoitustekniikoiden ja -laitteiden ansiosta. Joten tämä kirja antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka valita oikea koulu sinulle, millaisia kursseja siellä on, millaisia laitteita tarvitset ja niin edelleen.

Tässä osiossa näemme kuinka käyttää ratsastussimulaattoria, tapa oppia ratsastusta. Simulaattori on räätälöity aloittelijoille ja antaa heille mahdollisuuden harjoitella taitojaan ja muistaa liikkeet.

Lue yllä oleva johdanto ymmärtääksesi taustan. Aiomme ratsastaa hevosillamme aloittelijoille tässä osiossa.

Meidän ei pitäisi ajatella näitä ratsastuskursseja korvaavana ratsastustunteja. Ne ovat vain väline, jolla saa yksilön oppimaan ratsastuksen.

Olemme kaikki nähneet videoita ratsastusta. Mutta ratsastaako kukaan oikeasti? Luultavasti ei. Joten miksi et kokeilisi ratsastusta. Voit pitää hauskaa ja harrastaa tätä urheilua.

Tekoälyn kirjoitusassistentti voi olla digitaalinen avustajasi, joka auttaa sinua luomalla sisältöideoita, jotka sopivat yrityksesi tarpeisiin. Antamalla sinulle tietoa yrityksesi luonteesta yhdellä napsautuksella, tekoälyn kirjoitusassistentti auttaa sinua keskittymään sinulle ja kirjanpitäjille tärkeisiin heti viimeisen projektin päätyttyä.

Tämän artikkelin tarkoituksena on antaa sinulle yleinen johdatus ratsastukseen ja kattaa perusasiat, perusvarusteet ja ratsastuskoulutuksen.

Sinun tulee valmistautua pitkälle lenkille ja tietää ratsastuksen perusteet, kuten millaiset satulat sopivat sinulle parhaiten. Tämän artikkelin tarkoituksena on antaa sinulle yleiskatsaus, jotta voit tehdä valistuneen päätöksen siitä, millaisen satulan valitset itsellesi tai kuinka paljon aikaa kuluu tietyn matkan ajamiseen.

Kuinka se tehdään:

1. Valitse hevonen, josta pidät ja valitse sitten paikka, jolla haluat ratsastaa.

2. Ota kuva hevosesta ja näytä kuinka haluaisit ratsastaa sillä. Voit esimerkiksi näyttää miltä se näyttää eri ratsastusasennoissa ja millaista hattua haluaisit käyttää ratsastaessasi sillä hevosella?

3. Valitse satulan hyvä väri (minun tapauksessani vihreä) ja aseta kaikki tarvittavat työkalut (kirjekuori, liitutaulu, paperikassit jne.) saataville, jotta voit luoda sisällön helposti.

Kuinka aloittaa ratsastus

Tämän osion otsikko on hieman harhaanjohtava, koska se ei tarkoita, että kaikki ratsastajat voivat ratsastaa hevosilla. Esimerkiksi jotkut ihmiset pitävät ratsastusta vaikeana eivätkä halua oppia sitä taitoa. Toiset eivät ole kiinnostuneita sellaisista toimintalajeista tai pitävät ajatuksesta, mutta heillä ei ole tarpeeksi aikaa harjoitella. On myös niitä, jotka nousevat pyöräiltään ja kävelevät hevosen selkään hyppäämisen sijaan, kuten he tekivät nuoruudessaan.

Seuraava lainaus opetusohjelmasta kertoo tämän opetusohjelman tarkoituksen (ja kirjan tarkoituksen):

Vuonna 1759 alkanut ratsastus oli tärkeä yhteiskunnallinen instituutio. Siitä lähtien se on ollut suosittu urheilulaji ja liikuntamuoto miehille ja naisille vuosisatojen ajan. Se vaati paljon työtä ratsastajilta ja hevosilta, mutta tarjosi korkean tyytyväisyyden kaikille osallistujille.

Näemme, että ratsastus ei ole enää pelkkää ajanvietettä. Nykyään se on osa miljoonien jokapäiväistä elämää ympäri maailmaa.

Related Post

Hevoshevos SuomessaHevoshevos Suomessa

“Hevoshevonen Suomessa” on hauska sarjakuva 1900-luvun alusta, jossa näkyy hevonen hakemassa töitä. Sitä on käytetty kielten opetukseen. Ennen villihevosen kesyttämistä joidenkin täytyi murtaa villin orin niska vasaralla. Se oli kuva,